Verzendinformatie

Er zijn 3 verzendmethoden waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld je bestelling bij een Dobey winkel of op je werk laten afleveren, reuze handig!

Bezorgen op een adres door PostNL
Bestellingen die naar een adres worden verstuurd worden met de PostNL verzonden (behalve als je aangeeft de bestelling door de Dobey Bezorgbus te willen laten afleveren). Wanneer je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 20:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de regel worden bestellingen dan de eerstvolgende werkdag op jouw afleveradres aangeboden. Het afleveradres kun je ingeven in de betaalprocedure. Wordt je pakketje aangeboden en ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden.  Als je na enkele dagen nog steeds je bestelling niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de Dobey klantenservice via het contactformulier. Vergeet niet om ook je ordernummer te vermelden zodat we je snel kunnen helpen.

Afhalen bij een Dobey winkel
Met meer dan 60 Dobey winkels door heel Nederland is er een grote kans dat je wellicht al bij Dobey aankopen doet of dat een Dobey winkel zich dicht bij jou bevindt. Het gewenste afhaaladres kun je ingeven in de betaalprocedure. Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar de Dobey winkel verzonden, houd rekening met een levertijd van circa 4 werkdagen. Als je na enkele dagen nog niet hebt vernomen wanneer je je bestelling kan komen afhalen, neem dan contact op met de Dobey klantenservice via het contactformulier. Vergeet niet om ook je ordernummer te vermelden zodat we je snel kunnen helpen.

Bezorgen op een adres door de Dobey Bezorgbus
Je kan er ook voor kiezen om een Dobey ondernemer die bij jou in de buurt bezorgt, bij jou thuis te laten afleveren. In de betaalprocedure kun je zien welke Dobey winkels in jouw postcodegebied bezorgen en op basis hiervan kan je een keuze maken. Bezorgdagen en -tijden verschillen per Dobey winkel. Deze informatie, naast bezorgregio's op postcode en openingstijden, is te vinden in de winkelzoeker. Klik hier voor meer informatie over de Dobey Bezorgbus.

Verzendkosten PostNL
Binnen Nederland
€ 3,99 voor bestellingen tot €50
€ 0,00 voor bestellingen vanaf €50

Naar België of Duitsland
€ 6,99 voor alle bestellingen, ongeacht het orderbedrag

Verzendkosten Dobey Bezorgbus
Binnen Nederland
€ 2,99 voor alle bestellingen, ongeacht het orderbedrag

Retourzenden
Je bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar jouw mening toch iets niet in orde zijn dan kun je de artikelen naar ons retourneren. De retourvoorwaarden staan achter op de factuur en zijn ook via de retourvoorwaarden pagina te raadplegen. Let wel: heb je online besteld en de order thuis laten afleveren? Stuur het dan terug naar het retouradres in Waardenburg. Heb je een order afgehaald? Breng het dan terug naar de winkel waar je het hebt afgehaald.
Deel dit artikel: