Geef een asielsdier Plezier!

 


Op dit moment zitten er in Nederland heel veel dieren in het asiel te wachten op een thuis. Honden, katten maar bijvoorbeeld ook konijnen. Allemaal dieren die uw hulp goed kunnen gebruiken! In alle Dobey winkels vindt u vanaf nu een speciale donatiebox. Hierin kunt u cadeautjes, zoals speeltjes, snacks, kussens en bijvoorbeeld apotheekartikelen achterlaten. Hieronder leest u meer over deze actie. Bent u zelf op zoek naar een maatje? Kijk dan eens op www.ikzoekbaas.nl of ga langs bij een asiel bij u in de buurt.

1. Koop een cadeautje voor een asieldier in uw Dobey winkel.
Dit mag vanalles zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snacks, speelgoed, een kussen of iets uit de apotheek. Middelen tegen vlooien en wormen zijn erg gewild in het asiel. Voeding liever niet. Het is voor de dieren namelijk niet zo goed om verschillende soorten voeding door elkaar te krijgen.
 

 


2. Stop je cadeautje in de donatiebox.
In uw Dobey winkel vindt u een speciale donatiebox voor de asieldieren. Hier kunt uw cadeautje voor de asieldieren in doneren.

 


3. Wij doen de rest.
Dobey zorgt ervoor dat uw donatie bij de dieren van het plaatselijke asiel terecht komt. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij uw Dobey. Klik hier voor een Dobey winkel bij u in de buurt!
         

 
  

Deel dit artikel: