CLASSIC SPRAY PAARS 60 ML

Home>Katten>Verzorging & apotheek
Product:
Productnr1423340
Segment HOOG
Kleur PAARS
Inhoud 60 ML
Merk FELIWAY

Voorraadindicatie:
Uit voorraad leverbaar
32,75incl. BTWProductomschrijving:
Houd bij het gebruik van de Feliway spray steeds rekening met het probleem dat u probeert te verbeteren of te voorkomen.

Als uw kat sproeit: Raadpleeg eerst uw dierenarts om medische problemen uit te sluiten. Maak, nadat u de kat buiten de ruimte heeft geplaatst, de sproeiplekken schoon met een mengsel van water en schoonmaakalcohol of een warme verdunning van niet-biologisch waspoeder. Gebruik nooit een sterk ruikend desinfectans, bleekwater, biologisch waspoeder, detergenten of geurverfrissers om sproeiplekken te reinigen. Dit kan de werking van Feliway verstoren en de sterke geur kan bovendien de kat nog meer van streek maken. Schud het flesje en gebruik de spray dagelijks gedurende minimaal 30 dagen. Blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering. Wacht 15 minuten tussen het aanbrengen van de spray en het plaatsen van de kat in de ruimte om de alcoholdrager van Feliway te laten verdampen. Als u de spray wilt gebruiken op elektrische apparaten, dient het toestel te worden uitgeschakeld en afgekoeld te zijn, voordat de spray wordt aangebracht. Laat het oppervlak volledig drogen alvorens het toestel weer aan te zetten. Indien u wilt voorkomen dat nieuwe meubelen, net geschilderde muren of andere objecten het doel worden van sproeien, spray gedurende de eerste 2 weken dagelijks of tot u ziet dat de kat er met zijn kop langs wrijft. Onthoud dat Feliway geen onaangename geuren kan maskeren of doen verdwijnen.

Als uw kat markeert door krabben: Haal uw kat uit de ruimte Schud het flesje en breng de spray dagelijks aan op de krabplek gedurende minimaal 30 dagen. Blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering.


Productvideo en gerelateerde links:
Reviews:
Schrijf een review

Nog geen reviews beschikbaar