Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2014

 

Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda Dierenspeciaalzaak van het Jaar!

Op zondag 4 mei 2014 werd op een zeer druk bezocht Animal Event in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek, voor de zesde keer de Dierenspeciaalzaak van het Jaar gekozen. Een deskundige jury; onder voorzitterschap van Martin Gaus; heeft Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda verkozen tot winnaar van deze prestigieuze titel. Afgelopen weken zijn voor deze verkiezing tientallen dierenspeciaalzaken in Nederland bezocht door een projectteam van Groenhorst College Barneveld en CAH Dronten.

De familie ter Avest heeft zich kandidaat gesteld naar aanleiding van hun geheel vernieuwde winkel, welke in januari haar deuren heeft geopend. Op de Burcht 8;  in het gelijknamige winkelcentrum in Breda; is een compleet nieuwe winkelbeleving ontstaan die ook de jury opgevallen is. 

De jury benoemde bij monde van Martin Gaus de verrassende elementen. Het mooie ruime open front waardoor mensen de winkel als het ware ingezogen worden. De overzichtelijkheid van de presentaties en de strakke lijnen in winkelinrichting. Een bewuste keuze om de toonbank centraal achterin de winkel te plaatsen. De gedurfdheid om in werelden te gaan presenteren, waarbij in de presentaties de producten zeer goed uitgelicht worden. Bijzonder noemt de jury de combinatie van kidscorner en knaagdiereiland die mooi centraal in de winkel gerealiseerd is. Het combineren van sfeerelementen , goed ingerichte aquaria achter de toonbank en in de winkel en de aanwezigheid van moderne digitale middelen. Alles bij elkaar maakt dit Dobey Dierspecialist ter Avest, de dierenspeciaalzaak van het jaar 2014!

De jury vindt het winkelconcept verrassend en gedurfd waarbij deze dierenspeciaalzaak een voorbeeld voor  de ontwikkeling in de branche is. Een dierenspeciaalzaak waar men met recht trots op mag zijn!

Met deze lovende woorden werd de prijs trots door de familie ter Avest & team in ontvangst genomen. 
                         

 
   

 

Deel dit artikel: