Ondernemer worden?

De detailhandel is de laatste tientallen jaren sterk veranderd. Zagen we vroeger slechts individueel opererende zelfstandigen, tegenwoordig voeren samenwerkingsverbanden de overtoon.
 
In de dierenbranche zijn soortgelijke ontwikkelingen aan de gang. Het marketingbeleid wordt centraal bepaald, hetgeen een uniforme uitstraling en zodoende herkenbaarheid naar de consument toe garandeert.
 
De centrale organisatie wordt echter steeds meer ingericht om, naast marketing ondersteuning en inkoop ook service verlenend op diverse gebieden te kunnen optreden. Door alle veranderingen in de markt en de noodzaak
om daarop adequaat te reageren, is de ontwikkeling en optimalisatie van de ondersteunende serviceorganisatie een continu proces.
 
Dobey retail bv is er de afgelopen jaren in geslaagd een keten van hoogwaardige dierenspeciaalzaken, met een eigen distributiecentrum, op te bouwen.
Het inmiddels bewezen succes is een duidelijk gevolg van datgene dat Dobey retail bv zich ten doel heeft gesteld, namelijk: De ontwikkeling van een duidelijke formule waarin de ondernemer een spilfunctie bekleedt en waar ruimte voor het ondernemerschap aanwezig is, waardoor het eindresultaat in de vorm van omzet en winst hoger zal zijn dan bij individuele exploitatie.
 
Het samenwerkingsverband vormt zoals gezegd de basis en deze is opgebouwd uit duidelijk geregelde zeggenschap, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en uiteraard gezonde ondernemerslust.

 

Ter Overname een Diersepcialist onderneming in de regio Drenthe:
In de regio Drenthe bieden wij op dit moment een gezonde Dierspecialist onderneming ter overname aan.

Ter Overname een Dierspecialist onderneming in de regio Overijsel:
In de regio Overijsel bieden wij op dit moment een gezonde Dierspecialist onderneming ter overname aan.

Voor meer informatie of interesse mail je naar sjaak.sens@dierspecialist.nl

Ben je ook dol op dieren én op ondernemen?
Zet dan de eerste stap om Dobey ondernemer te worden en wellicht binnenkort je droom waar te maken. Vul het onderstaand formulier in en je ontvangt alle benodigde informatie. Alvast hartelijk bedankt voor je belangstelling