HOUTKORREL 25 LTR, 14 KG

Home>Katten>Huisvesting
Product:
Productnr1534092
Inhoud 25 LTR, 14 KG
Merk PLOSPAN

Voorraadindicatie:
Uit voorraad leverbaar
10,49incl. BTWProductomschrijving:
Deze houtkorrels van Plospan zijn door hun hoge absorptieniveau zeer geschikt als kattenbakvulling. Doordat de korrel wel 2,5 keer zijn eigen gewicht op kan nemen zijn de houtkorrels erg zuinig in gebruik. Ook het mileu wordt gespaard, door fijn houtstof samen te persen ontstaat er een stofvrije, natuurvriendelijke korrel die biologisch afbreekbaar is.


Reviews:
Gemiddelde waardering :
Aantal reviews : 3
Schrijf een review

  Fantastisch product
Hester (maandag 28 mei 2012)

Veruit de beste kattenbakvulling. Beslist geen geurtjes. Supermakkelijk schoonmaken, blijft niet aan de bak hangen als je het weggooit. Ik woon in Spanje, waar ze dit produkt helaas niet verkopen, maar ik laat altijd een groot aantal zakken tegelijk met een verhuizer bezorgen vanuit Nederland naar Spanje. Werkelijk een fantastisch produkt.

  Houtkorrel
José (donderdag 8 december 2011)

Wij gebruiken deze bodembedekking voor onze cavia's
Ik strooi er wel hemperade of zaagsel overheen, omdat de cavia's het niet fijn aan de voetjes vonden.
Nu veel minder stank, vooral in de zomer.
Het schoonmaken gaat ook heel gemakkelijk, bijna geen urine vlekken meer op de bodem.
Met vijf cavia's maar 1 keer per week verschonen! (Ze wonen in een grote caviaflat waar ze over 3 verdiepingen zich vrij kunnen bewegingen)

  Plospan
Raymond (vrijdag 25 november 2011)

Na heel veel soorten kattenbakkorrels te hebben uitgeprobeerd, kan ik zeggen dat Plospan veruit het beste bevalt. Veel korrels stinken, maar deze ruiken heerlijk naar hout. Je kan heel makkelijk de ontlasting en plasjes uit de bak scheppen. Bovendien kan het daarna de groenbak in. Ideaal!