Nuttige links

www.doggo.nl Informatieve artikelen over honden, ruim 7100 adressen, honden workshops en lezingen en een maandelijkse prijsvraag voor hondenliefhebbers.  
     
www.fretteninformatie.nl   Deze website is opgericht om beginnende en intussen ook ervaren liefhebbers van fretten te helpen met duidelijke en volledige fretteninformatie.  
     
www.zoekdierenarts.nl Zoekdierenarts.nl biedt een overzicht van dierenartsen in Nederland, maar laat ook zien hoe dierenartsen beoordeeld worden door hun klanten. Zo proberen wij meer transparantie te creëren in de wereld van de diergeneeskunde. Omdat wij u op elk gebied van dienst willen zijn, vindt u op onze site ook veel informatie over klachten bij dieren, middelen en producten en huisdierverzekeringen.  
     
www.dogtime.nl DogTime maakt professionele dvd’s over hondenopvoeding, gedrag, training en rassen. Inspirerend en informatief, leuk om naar te kijken. Vanuit je luie stoel ben je zo bijgepraat over je favoriete onderwerp: jouw hond!  
     
www.derimpelaar.nl Wij vangen uw hond of kat met veel zorg en aandacht op tijdens uw vakantie. Elke dag persoonlijke aandacht en goede verzorging zijn de kenmerkende 'persoonlijke' eigenschappen van dierenpension de Rimpelaar in Molenschot.  
     
www.hondenopvakantie.com   Wie gaat er nu niet het liefste met zijn hond(en) op vakantie? Lekker samen erop uit om te genieten van de natuur? Graag begroeten wij u en en uw viervoetige vrienden in onze vakantiewoningen in les Blancs en Gouloux in de Bourgogne Frankrijk.  
     
www.djimba.com Stichting Dj-Imba opvang oude, zieke en gehandicapte honden, katten en andere dieren.  
     
www.catterywakayama.nl Hobbyfokker Brits korthaar  
     
www.catterywilfra.nl Hobbyfokker Brits korthaar  
     
www.nshd.nl De Nederlandse Stichting voor Hulp aan Dieren is een stichting die zich inzet om het lot van dieren te verbeteren.  
     
www.hondentrainingen.nl Hondentraining voor u en uw hond bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer en hondenschool Alkmaar en hondenschool Zaandam. Een goede relatie tussen hond en eigenaar staat voorop.  
     
www.dhcn.nl De DHCN is de club voor de Oudduitse en Duitse Herder fokker en/of eigenaar. Waar de gezelligheid, elkaar helpen en eigen verantwoordelijkheid bovenaan staan. meer weten: www.dhcn.nl  
     
www.twinkelbells.nl Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniel  
     
www.gekophonden.nl Op GEKop Honden vind je informatie over meer dan 260 rashonden, een foto- en videogalerij, een activiteitenkalender, een quiz, meer dan 10.000 adressen en nog veel meer.  
     
www.gekopkatten.nl Op GEKop Katten vind je informatie over meer dan 65 raskatten, een foto- en videogalerij, een activiteitenkalender, een quiz, meer dan 10.000 adressen en nog veel meer.  
     
www.jolistee.nl Het juiste logieeradres voor uw hond, hondenpension in de regio Klundert.  
     
www.charcoons.jouwweb.nl Cattery speciaal voor Main Coon katten.  
Deel dit artikel: