OPGROEIBOX PROCARE MINI PUP&JUN

Home>Honden>Voeding & vocht
OPGROEIBOX PROCARE MINI PUP&JUN
Product:
Productnr0137430
Merk PRINS
WebsiteWWW.PRINSPETFOODS.NL

Voorraadindicatie:
Beperkte voorraad
19,95incl. BTWProductomschrijving:
Per puppy voeding + box een aangepaste tekst. Hieronder voorbeeld van puppy box en kittenbox
 
Laat uw puppy gezond opgroeien met de Prins Puppy Opgroeibox Protection Croque Mini! Verras uzelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor puppy’s. De opgroeibox bevat een zak Protection Croque Mini Junior Performance, maatbeker, Train & Care Puppy beloningscrème en een handige puppy kalender. Ook zit er een leuke groeimeter in waarmee u samen met de momentkaartjes de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen en vastleggen! Protection Croque Mini Junior Performance is een krokante brokvoeding. Lees hier meer over het verschil tussen geperste en krokante brokken.
 
Wat zit er in de Prins Puppy opgroeibox?
  • Protection Croque Mini Junior Performance (3 kg)
  • Maatbeker
  • Puppy kalender 
  • Prins Train & Care Puppy
  • Momentkaartjes
  • Groeimeter
Protection Croque Mini Junior Performance
Protection Croque Mini Junior Performance is een krokante voeding voor pups en jonge honden van kleine rassen, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Verrijkt met zalmolie, inuline, yucca, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van uw kleine hond. Lees hier meer over Protection Croque Mini Junior Performance.
 
Prins Puppy kalender
Volg de ontwikkeling van uw pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze handige kalender boordevol informatie en tips kunt u gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van uw hond. Sla iedere week een pagina om zodat u de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen, of lees alles in één keer. Geniet van het groeiproces!
 
Momentkaartjes
Leg alle speciale momenten van uw puppy vast met onze leuke momentkaartjes.
 
Groeimeter
Haal het tussenschot uit de opgroeibox en vouw het karton uit. Voilà: nu heeft u een leuke groeimeter!

 


Reviews:
Schrijf een review

Nog geen reviews beschikbaar