OPGROEIBOX VITALCARE PROTECTION KITTEN

Home>Katten>Voeding & vocht
OPGROEIBOX VITALCARE PROTECTION KITTEN
Product:
Productnr1109556
Merk PRINS
WebsiteWWW.PRINSPETFOODS.NL

Voorraadindicatie:
Beperkte voorraad
19,95incl. BTWProductomschrijving:
Laat uw kitten gezond opgroeien met de Prins Opgroeibox VitalCare! Verras uzelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor kittens. De opgroeibox bevat onder andere een zak Prins VitalCare Kitten, Play & Care Kitten beloningscrème, een handige kitten kalender én u kunt de box omtoveren in een prachtig kittenhuisje!

Wat zit er in de Prins Kitten opgroeibox? Prins VitalCare Kitten
VitalCare Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10-12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Door het hoge energiegehalte is VitalCare Kitten ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten. Lees hier meer over Prins VitalCare Kitten

Prins Kitten kalender
Hoera, een kitten! Deze kalender is opgezet vanuit de verschillende ontwikkelfasen en staat boordevol informatie en tips die u kunt gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van uw kat. Sla iedere week een pagina om zodat u de ontwikkeling van uw kitten kunt volgen, of lees alles in één keer.

Momentkaartjes
Leg alle speciale momenten van uw kitten vast met onze leuke momentkaartjes.

Kittenhuisje
Tover de opgroeibox in een handomdraai om in een kittenhuisje. De perfecte speel- en rustplek voor uw kitten. 


Reviews:
Schrijf een review

Nog geen reviews beschikbaar