SCIENCE PLAN POUCH CLASSIC SELECTION 12 X 85 GR KIP KITTEN

Home>Katten>Voeding & vocht
Product:
Productnr1100017
Smaak KIP
Levensfase KITTEN
Segment SUPER PREMIUM
Inhoud 12 X 85 GR
Merk HILLS
WebsiteWWW.HILLSPET.NL

Voorraadindicatie:
Beperkte voorraad
13,77incl. BTWProductomschrijving:
Kittens, vanaf het spenen tot de leeftijd van 1 jaar. Drachtige en zogende poezen.

Perfect gebalanceerde voeding voor kittens om het immuunsysteem en een gezonde spijsvertering te ondersteunen, met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en DHA uit visolie.

Hill’s Science Plan Favourite Selection multipack bestaat uit maaltijdzakjes in de smaken kip en met zeevis. Deze voeding is speciaal samengesteld voor kittens om het immuunsysteem en een gezonde spijsvertering te ondersteunen, met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en DHA uit visolie.

Wetenschappelijk bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem.

Ondersteunt gezonde, vitale organen met een gebalanceerd natrium- en fosforgehalte.

Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.

Chicken : kip, varken, tarwebloem, zalm, eiwitpoeder, calciumsulfaat, cellulose, DL-methionine, L-lysine hydrochloride, siroop, taurine, L-tryptofaan, magnesiumoxide, vitaminen en sporenelementen. With Ocean Fish : kip, zalm, tarwebloem, eiwitpoeder, calciumsulfaat, cellulose, DL-methionine, L-lysine hydrochloride, siroop, L-tryptofaan, taurine, kaliumchloride, vitaminen en sporenelementen.

Kittens en drachtige en zogende poezen mogen onbeperkte hoeveelheden voeding krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn. Deze hoeveelheden zijn een richtlijn omdat de behoeften van huisdieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.


Reviews:
Schrijf een review

Nog geen reviews beschikbaar