SCRATCH & NEWTON ICEPOD

Home>Knaagdieren>Voeding & vocht
Product:
Productnr3510140
Merk MERKLOOS

Voorraadindicatie:
Uit voorraad leverbaar
12,99incl. BTWProductomschrijving:

Wil jij jouw lieve konijn en/of knaagdier ook wat verkoeling bieden in de zomer? Dan is dit het perfecte product voor jou! 

Konijnen en knaagdieren kunnen het bij zomers weer warm krijgen. Deze dieren kunnen niet zweten om overtollige warmte kwijt te raken. Ze raken warmte kwijt via de bloedvaatjes in hun oren. Voor hen is er de Scratch & Newton Ice Pod. Deze is speciaal ontwikkeld om jouw konijn of knaagdier te helpen koel te blijven op warme dagen. Dit product is geschikt voor konijnen, cavia's, fretten en ratten.

  • Eenvoudig in gebruik

  • Heerlijk verkoelend

  • Knaagbestendig

  • Door zijn vorm kunnen dieren gemakkelijk bovenop de Ice Pod gaan liggen

  • Verkoelt ook de omgeving als het konijn niet op de Ice Pod ligt

Je kunt de Ice Pod voor minimaal vier uur in de vriezer leggen, langer is geen probleem. De Ice Pod is nu koud. Leg de Ice Pod in het verblijf van jouw huisdier. Het wordt aangeraden om de schijf de eerste tijd in een dunne (thee)doek te wikkelen tot de schijf niet meer ijskoud is, zo voorkom je dat de schijf te koud aanvoelt voor jouw dier. Jouw huisdier moet altijd de keuze hebben om bij de koeltebron te gaan liggen, of er juist niet bij te gaan liggen. De Ice Pod blijft uren koel aanvoelen.

 

Afmeting: Ø 21 cm

 Reviews:
Gemiddelde waardering :
Aantal reviews : 1
Schrijf een review

  Ideaal om verkoeling te bieden!
Melissa (maandag 11 mei 2020)

Nu het weer warmer wordt vindt mijn konijn deze IcePod echt heerlijk. Ideaal voor de warme dagen die nog gaan komen!