URINE- EN VLEKVERWIJDERAAR 500 ML

Home>Honden>Verzorging & apotheek
Product:
Productnr6010138
Segment HOOG
Inhoud 500 ML
Merk DIERSPECIALIST

Voorraadindicatie:
Uit voorraad leverbaar
9,95incl. BTWProductomschrijving:
Deze Urine- en Vlekverwijderaar van Dierspecialist wordt gebruikt om vlekken en urinegeur te verwijderen, maar kan ook voor bijvoorbeeld uitwerpselen of braaksel gebruikt worden. Dit middel is te gebruiken op alle ondergronden en materialen. Door de speciale werking worden de urinekristallen daadwerkelijk verwijderd, in plaats van alleen gemaskeerd.

Samenstelling:
<5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% parfums, methylchloroisothiazolinone en methylisothiazolinone.


Reviews:
Gemiddelde waardering :
Aantal reviews : 2
Schrijf een review

  Super product!
Wendy (woensdag 15 januari 2020)

Super product !!! Hond had op mijn tapijt geplast en had al van alles gebruikt zoals : hg alle nare geurtjes weg, azijn , soda ,wasmiddel en wasverzachter en dat hielp allemaal niet , ook niet na de gehele fles van hg erop ez.. ik kwam dit producy tegen en heb een beetje op tapijt gespoten in laten trekken en opgenomen met droge doek en de geur en vlek is volledig weg !!! Ik ben helemaal weg van dit product

  TOP-product!
Rob (donderdag 13 juli 2017)

TOP-product! Mijn sproeikater had behoorlijk huisgehouden en zelfs de oude stankplekken kreeg ik er mee weg. Het bevat geen kleurstoffen (ik was bang voor verkleuring van de bank)en het heeft een prettige lavendelgeur. Ook het braaksel van de kleine was snel weg. Zijn er ook kleine reisverpakkingen?