VITAMINE VLOKKEN 200 GR

Home>Katten>Verzorging & apotheek
Product:
Productnr1451470
Kenmerk MET TAURINE
Inhoud 200 GR
Merk GIMPET
WebsiteWWW.GIMBORN.NL

Voorraadindicatie:
Beperkte voorraad
5,65incl. BTWProductomschrijving:
Voor een glanzende vacht
Ideaal over natvoer
Met vitamines en taurine

zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen

GIMPET Vitamine-Vlokken is bijzonder verrijkt met de noodzakelijke vitamines B1, B2 en taurine. De vitamines B1 en B2 zijn onmisbaar voor een gezonde groei en een glanzende vacht.
Deze vitaminecombinatie plus het hoge gehalte aan natuurlijke vitamines, zoals pantotheenzuur, nicotinezuuramide, biotine en foliumzuur vergroten de natuurlijke weerstand van de huid en zorgen voor een zachte en glanzende vacht. Het aminosulfonzuur taurine hebben katten nodig voor het behoud van hun gezichtsvermogen en een vitale hartfunctie. GIMPET Vitamine-Vlokken kunnen deficiëntieverschijnselen voorkomen. De GIMPET vitamine-gistcombinatie verhoogt de eetlust van uw kat. Daarnaast zorgt het natuurlijke gehalte aan mineralen en sporenelementen voor een evenwichtige, actieve stofwisseling.
Voedingsadvies: GIMPET Vitamine-Vlokken vormen een ideale aanvulling op natvoer, opgestrooid of vermengd. De GIMPET-vlokken worden ook heel graag puur gegeten. Daarvoor zijn dagelijks reeds twee volle theelepels voldoende. Vitamine-Vlokken smaken uw kat zo goed, dat u hem ook wel iets meer mag geven.

Enkelvoudig diervoeder voor katten.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 48,0 %
Vocht 5,5 %

Toevoegingsmiddelen per 1 kg:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vit. B1 200 mg
Vit. B2 100 mg
taurine 2.000 mg

Samenstelling: gist


Reviews:
Schrijf een review

Nog geen reviews beschikbaar